Guide Track IR25 hőkamera

594.500 Ft
Keszleten
Cikkszám: GUITIR25
Guide Track IR25 hőkamera
594.500 Ft
Keszleten
Cikkszám: GUITIR25
Ingyenes kiszállítás

Tudjon meg többet a feltételekről

Termékleírás

Guide Track IR25 hőkamera  

 

Termékjellemzők:


- 25 mm-es fókusztávolság, manuális fókusz

- 400 x 300-as szenzor, 17 μm-es pixelméret

- kijelző 1280x960 LCos (1 méter távolságból 22 colos tv) 

- észlelési távolság: 1000 m (emberalak)

- 1,6-6,6 nagyítás

- kép a képben funkció

- kijelző háttérvilágítás állítás

- energiatakarékos mód

- észlelés 700 méter(ember alak)

- látószög: 15,4x11,6

- Wifi (telefonnal párosítható app segítségével)

·        - Extra könnyű és akár egy nagyobb zsebben is elfér: ergonomikus formatervének köszönhetően kényelmes fogás, könnyű megtartás, akár órákig is tartható megfigyelés közben, különösebb fáradtság nélkül.         · Egyszerű használat: nagyon praktikus, egykezes használatra tervezett működtetés, mindössze három gomb használatával segíti az eligazodást anélkül, hogy működtetése különösebb koncentrációt igényelne.


· Modern technológia: a legújabb generációs LCD LCOS kijelző kiváló képminőséget garantál.

A Guide kézi hőkamerája egy roppant egyszerűen kezelhető készülék, mely az éjszaka éber őre lehet hobbi célú és professzionális megfigyelések esetén is. Kis tömege, végtelenül leegyszerűsített funkciói révén úgy tudja bárki használni, hogy közben nem kell beállítások, funkciók tömkelegét észben tartania. A beépített LED fényforrás elemlámpa funkcióval is felruházza a hőkamerát. Megbízhatósága, képességei ideálissá teszik a vadvilág felfedezésére, egy vadász kezében pedig jelentősen lerövidíti a vad keresésének, vagy az utánkeresésnek az idejét. Ugyanígy katasztrófavédelmi és mentési felhasználása, a benne rejlő őrzés-védelmi lehetőségek mind-mind a felhasználót segítik. 

Rendkívül jó megjelenés, strapabíró felépítés, gumírozott bevonat. Elvárton felüli pára-, víz- és ütésvédelem. Minden együtt, hogy egy hosszú ideig használható, megbízható készülék legyen a birtokunkban. 1 méter magasságról történő leejtésig ütésálló, betekintőjénél gumírozott rész biztosít a kiszivárgó fény ellen.

Standard analóg videó kimenete PAL és NTSC kompatibilis, a kimenete menüből aktiválható. A micro USB aljzat a töltés és az adatcsere feladatát is ellátja. Dioptria állító tárcsa segítségével bárki szeméhez állíthatja a kijelző élességét. 

A készülék alján lévő 1/4"-os állványmenettel szabvány állványon rögzíthető.