GYIK – GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK


Mikor tartanak nyitva? Mikor vásárolhatok?

Székesfehérvári ORYX Vadászboltunkat hétfőtől-péntekig 9 és 17 óra között tartjuk nyitva, webáruházunkban azonban a nap 24 órájában vásárolhat a hét minden napján.

Milyen felvilágosítást kaphatok a boltban ?

Munkatársaink valamennyien vadásznak, ezért ők széleskörű hozzáértéssel, és pontos termékismerettel tudnak segíteni a termékek kiválasztásban, javaslatot tenni a felhasználási szándék szerinti leginkább megfelelő termékre.

Milyen felvilágosítást kaphatok telefonon?

Ügyfélszolgálatunk két telefonszámmal áll a vásárlók rendelkezésére. A telefonszámon műszaki segítséget kaphatnak, míg a telefonszámon megrendeléseikkel kapcsolatban kérhetnek felvilágosítást, érdeklődhetnek a szállítási időről.

Telefonon vagy E-mailben is leadhatom a rendelésem?

Természetesen igen, hívjon elérhetőségeink bármelyikén vagy kérdezzen e-mailben!

Regisztrálnom kell vásárlás előtt?

Nem, webáruházunkban regisztráció nélkül is vásárolhat. Ezzel egy időben, a vásárlási folyamat alatt azonban létrehozhatja saját fiókját, ezzel regisztrálhat is webáruházunkba. Így a legközelebbi alkalommal, mikor vásárolni szeretne, nem kell újból adminisztrációval tölteni idejét. A regisztráció megkönnyíti a későbbi vásárlást és a különböző kedvezmények igénybevételét.

Külföldre is szállítanak?

Igen, amely termékek nem kizárólag személyesen vehetők át, nemzetközi kiszállítást is vállalunk.

Mit tartalmaz az ár?

A honlapon szereplő árak tartalmazzák az ÁFA-t, nem tartalmazzák viszont a szállítási költséget. Áraink és a termékek szállítási ideje tájékoztató jellegűek, nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Mennyi a kiszállítás költsége?

Magyarország területén belül ingyen kiszállítjuk 40.000 Ft (szállítási költség nélküli) feletti megrendelését. Amennyiben rendelése nem éri el ezt az összeget, a következő díjak kerülnek felszámításra: előre fizetés esetén és utánvétes fizetés esetén 1.700-3.200 Ft a szállítási díj.

Személyesen is átvehetem a megrendelésemet?

Természetesen igen, e-mail értesítőnket követően hétfőtől péntekig: 9.00-17.00 óráig. A személyes átvétel során készpénzzel és bankkártyákkal is fizethet. Cím: 8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út 80.

Hogyan lehet az ORYX webáruházban fizetni?

Bankkártyával (online is!), előre bankszámlánkra befizetve vagy utalva, illetve utánvéttel is kiegyenlítheti a megrendelt áru ellenértékét akár készpénzben, akár bankkártyával.

Kapok értesítést a szállítás idejéről?

Igen, amint rendelését becsomagoltuk és átadtuk a futárnak, email értesítést kap, melyet követő munkanap érkezik meg Önhöz. Minden terméknél feltüntettük, hogy körülbelül hány munkanapon belül várhatja azt, ami természetesen lehet rövidebb is.

Mit tehetek, ha mégsem tetszik a termék, vagy sérült, hibás?

A törvényi kötelezettségnek megfelelően 14 napot adunk arra, hogy meggondolja magát. Ha egy termék bármilyen okból nem nyeri el tetszését és saját költségén visszaküldi a kézhez vételtől számított 14 napon belül (vagy 14 napon belül írásban jelzi felénk az elállás szándékát), a visszaszolgáltatást követő legkésőbb 14 napon belül visszatérítjük a termékek árát. Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy a visszajuttatott termék lehetőség szerint felbontatlan gyári csomagolásban legyen (hiszen szeretnénk azt újra értékesíteni), vagy ha már felbontotta, akkor ügyeljen arra, hogy a csomagolás részei, a termék és annak tartozékai, valamint a leírása is sértetlen állapotban mind meglegyen. A termék visszajuttatásával kapcsolatos szállítási díjak a vásárlót terhelik!

Amennyiben bármilyen külső sérülést talál a csomagon, a futár köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Ha véletlenül eltérést tapasztal a számlázott és a szállított tételek között, esetleg sértetlen csomagolásban sérült árut talál, kérjük, hívja fel ügyfélszolgálatunkat, azonnal orvosoljuk a hibát!

Milyen garanciális feltételeket biztosítanak?

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk, ami azt jelenti, hogy a garanciát a gyártók vagy a gyártók magyarországi importőrei biztosítják vásárlóinknak. Így minden vásárlónk élvezheti a szervizháttér biztonságát és a terméktámogatásokat.

További kérdése van?

Amennyiben nem talált választ kérdésére, vagy további kérdése van, hívja ügyfélszolgálatunkat vagy  kérdezzen e-mailben!