BUSHNELL lézeres hidegbelövő

16.900 Ft
Keszleten
Cikkszám: 900580
BUSHNELL lézeres hidegbelövő
16.900 Ft
Keszleten
Cikkszám: 900580
Ingyenes kiszállítás

Tudjon meg többet a feltételekről

Termékleírás

BUSHNELL lézeres hidegbelövő

A Bushnell lézeres hidegbelövő precíz tervezéssel, kiemelkedő minőségű anyagokból készült. A fegyver gyors beállítása érdekében fejlesztették ki. A végső, pontos belövéshez természetesen elengedhetetlen, hogy ténylegesen is lőjünk a fegyverrel. Terméktulajdonságok:
  • A Bushnell lézeres hidegbelövő segítségével nagyon gyorsan pontossá tudjuk tenni fegyvereinket, így az ellenőrzéshez kevés lőszer is elegendő.
  • Ha a fegyvere eldőlne, megütődne, lövés nélkül ellenőrizheti, hogy nem mozdult-e el a távcső.
  • A belövő világító pontot vetít a lőlapra, így könnyen és gyorsan kontrollálható a távcső beállításának pontossága.
  • .22-.50-es kaliber közötti fegyverek távcső szálkereszt beállításához ideális
  • Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas
  • Egyszerű használat
  • Magyar nyelvű leírással!
  • 1 év garancia
Használati útmutató: A kalibernek megfelelő adapter kiválasztása után rögzítsük a tartozék csavarral azt a készülék végéhez úgy, hogy az adapter a készülék kúpjának segítségével szét tudjon nyílni. Úgy állítsuk be a csavart, hogy az adapter kissé szoruljon be a csőbe. Toljuk be annyira, hogy a készülék középső harmadán található kúpos rész a csőtorkolatba illeszkedjen. Így a készülék teljesen beilleszkedik a csőbe és közelítően pontosa képes megmutatni a lőirányt. Csavarjuk le a készülék vastagabbik végén található világtóegységet, ahol az elemek felett található átlátszó lapocskát vegyük ki.A fej óvatos visszacsavarása után a lézer be fog kapcsolni. Ezután látni fogjuk a nyílt irányzékon, illetve a céltávcsövön nézve a találati pontot, amihez be tudjuk állítani az irányzékot, vagy a céltávcső szálkeresztjét. A beállításnál legyünk figyelemmel a belövési távolságra, ebben az esetben fontos, hogy a céltávcső, milyen magasan van a csőtől. Az optimális hidegbelövési távolság 50-90 méter között van. A beállítás után vegyük ki a készüléket a fegyverből és győződjünk meg róla, hogy a csőben nem maradt semmi idegen anyag, csak ezután lőjünk a fegyverrel.