Blaser R8 Ultimate golyós vadászfegyver

1.249.000 Ft
Keszleten
Információk:
Gyártó: Blaser

Blaser R8 Ultimate golyós vadászfegyver
1.249.000 Ft
Keszleten
Információk:
Gyártó: Blaser

Ingyenes kiszállítás

Tudjon meg többet a feltételekről

Termékleírás

Az R8 Ultimate új szabványt állít fel a funkcionalitás és a design területén. A kétrészes lyukas tus tökéletesen nyugodt pozíciót és maximális kontrollt biztosít a lövés során. Az R8 Ultimate újonnan kifejlesztett moduláris tusa pontosan igazodik az Ön egyedi igényeihez.

Blaser R8 Ultimate golyós vadászfegyver termékjellemzők:

Ergonómialiga optimalizált szintetikus tus.

Balos kivitelben nem rendelhető

Fekete-barna szintetikus ágyazás gumibetétekkel vagy impregnált bőrbetétekkel. Rendelhető feláras opciók: állítható pofadék, állítható gumiagytalp, állítható visszarúgást csökkentő rendszer.

 1.    Állítható pofadék

 A több szinten állítható pofadék szerszám nélkül állítható az egyedi igényeinknek vagy a céltávcső követelményeinek megfelelően. A memória funkció másodperceken belül könnyed állítást tesz lehetővé bármilyen szituációban.

 2.    Visszarúgást csökkentő rendszer (Recoil Absorption System_RAS)

 A gyorsan és könnyen illeszthető gumiagytalp a visszarúgást csökkentő rendszerrel kellemes érzést biztosít lövés közben nagyobb kaliber használata esetén is. A belső abszorpciós elemek különböző keménységűek, amelyek az Ön igényeihez igazíthatók és a lövés közben észrevehetően csökkentik a visszarúgást.

 3.    Állítható agytalp

 Az állítható tushossz és tusmagasság számos gyakorlati előnyt kínál. Egyedi igényeknek megfelelően gyorsan és könnyen beállítható, vagy az időjárástól függően különböző ruházathoz igazítható.

Az ár standard kaliberű csőre, irányzékos, vagy irányzék nélküli változatra vonatkozik.