Blaser R8 Ultimate golyós vadászfegyver
1.249.000 Ft
Rendelés alatt
Információk:
Gyártó: Blaser

Blaser R8 Ultimate golyós vadászfegyver
1.249.000 Ft
Rendelés alatt
Információk:
Gyártó: Blaser

Ingyenes kiszállítás

Tudjon meg többet a feltételekről

Termékleírás


VÁRHATÓ BEÉRKEZÉS 2019 AUGUSZTUS

Az R8 Ultimate új szabványt állít fel a funkcionalitás és a design területén. A kétrészes lyukas tus tökéletesen nyugodt pozíciót és maximális kontrollt biztosít a lövés során. Az R8 Ultimate újonnan kifejlesztett moduláris tusa pontosan igazodik az Ön egyedi igényeihez.

 R8 Ultimate:

 Ergonómialiga optimalizált szintetikus tus.

Balos kivitelben nem rendelhető

Fekete-barna szintetikus ágyazás gumibetétekkel vagy impregnált bőrbetétekkel. Rendelhető feláras opciók: állítható pofadék, állítható gumiagytalp, állítható visszarúgást csökkentő rendszer.

 1.    Állítható pofadék

 A több szinten állítható pofadék szerszám nélkül állítható az egyedi igényeinknek vagy a céltávcső követelményeinek megfelelően. A memória funkció másodperceken belül könnyed állítást tesz lehetővé bármilyen szituációban.

 2.    Visszarúgást csökkentő rendszer (Recoil Absorption System_RAS)

 A gyorsan és könnyen illeszthető gumiagytalp a visszarúgást csökkentő rendszerrel kellemes érzést biztosít lövés közben nagyobb kaliber használata esetén is. A belső abszorpciós elemek különböző keménységűek, amelyek az Ön igényeihez igazíthatók és a lövés közben észrevehetően csökkentik a visszarúgást.

 3.    Állítható agytalp

 Az állítható tushossz és tusmagasság számos gyakorlati előnyt kínál. Egyedi igényeknek megfelelően gyorsan és könnyen beállítható, vagy az időjárástól függően különböző ruházathoz igazítható.

 

Szállítás: az alábbi opciókkal 2019. júliustól