Guide IR510 Nano 2 hőkamera

424.000 Ft
374.000 Ft
Keszleten
Cikkszám: GUIIR510N2
Guide IR510 Nano 2 hőkamera
424.000 Ft
374.000 Ft
Keszleten
Cikkszám: GUIIR510N2
Ingyenes kiszállítás

Tudjon meg többet a feltételekről

Termékleírás

Guide IR510 Nano 2 hőkamera

 

Termékjellemzők:


· 25 mm-es fókusztávolság, manuális fókusz

· 400 x 300-as szenzor, 17 μm-es pixelméret

· észlelési távolság: 700 m (emberalak)

·        · Extra könnyű és akár egy nagyobb zsebben is elfér: ergonomikus formatervének köszönhetően kényelmes fogás, könnyű megtartás, akár órákig is tartható megfigyelés közben, különösebb fáradtság nélkül.         · Egyszerű használat: nagyon praktikus, egykezes használatra tervezett működtetés, mindössze három gomb használatával segíti az eligazodást anélkül, hogy működtetése különösebb koncentrációt igényelne.


· Modern technológia: a legújabb generációs LCD LCOS kijelző kiváló képminőséget garantál.

A Guide kézi hőkamerája egy roppant egyszerűen kezelhető készülék, mely az éjszaka éber őre lehet hobbi célú és professzionális megfigyelések esetén is. Kis tömege, végtelenül leegyszerűsített funkciói révén úgy tudja bárki használni, hogy közben nem kell beállítások, funkciók tömkelegét észben tartania. A beépített LED fényforrás elemlámpa funkcióval is felruházza a hőkamerát. Megbízhatósága, képességei ideálissá teszik a vadvilág felfedezésére, egy vadász kezében pedig jelentősen lerövidíti a vad keresésének, vagy az utánkeresésnek az idejét. Ugyanígy katasztrófavédelmi és mentési felhasználása, a benne rejlő őrzés-védelmi lehetőségek mind-mind a felhasználót segítik. 

Rendkívül jó megjelenés, strapabíró felépítés, gumírozott bevonat. Elvárton felüli pára-, víz- és ütésvédelem. Minden együtt, hogy egy hosszú ideig használható, megbízható készülék legyen a birtokunkban. 1 méter magasságról történő leejtésig ütésálló, betekintőjénél gumírozott rész biztosít a kiszivárgó fény ellen.

Standard analóg videó kimenete PAL és NTSC kompatibilis, a kimenete menüből aktiválható. A micro USB aljzat a töltés és az adatcsere feladatát is ellátja. Dioptria állító tárcsa segítségével bárki szeméhez állíthatja a kijelző élességét. 

A készülék alján lévő 1/4"-os állványmenettel szabvány állványon rögzíthető.

Kifejezetten ajánlott:

·      · vadászoknak, erdőgazdálkodóknak

·      · bűnüldözési szerveknek

·      · túrázóknak

·      ·   határvédelem részére

·      ·  katasztrófavédelem részére

·       · őrző-védő szolgálatoknak

Az éjjellátókat és hőkamerákat hivatásos vadászoknak ajánljuk munkaköri feladataik ellátásához! A törvény rendelkezése szerint elektronikus optikai eszköz vadászaton való használata a vadászat rendje megsértésének minősül!